Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Καθηλωτικός θα είναι ο Σασμός του ALPHA και την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι απαντήσεις στο τεστ DNA και η επιστροφή Μαρίνας και Αργυρώς δημιουργούν αναστάτωση.

Δευτέρα 16/5: Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης και ο Γεράσιμος ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Ο Μύρωνας επιστρέφει. Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά. Θα αποκαλυφθεί, επιτέλους, η αλήθεια;

Τρίτη 17/5: Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον παπα-Μιχάλη για τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Η Στέλλα και ο Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη, την ίδια στιγμή που η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Ασπας και του Αγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη.

Τετάρτη 18/5: Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούργιο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες του. Η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά, όμως η έρευνά του σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Από την άλλη πλευρά, ο Καραπάνος, μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή, βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν από την πλήρη καταστροφή.

Πέμπτη 19/5: Η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη έπειτα από καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους. Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό τούς έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων. Η σχέση της μαζί του φτάνει σε οριακό σημείο. Η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα. Μια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκει τον «Αμερικάνο» τραυματισμένο θανάσιμα. Μια ομολογία του πριν πεθάνει θα ανατρέψει τις ισορροπίες για άλλη μία φορά και θα ανοίξει υποθέσεις που είχαν κλείσει πριν από καιρό. Είναι η ώρα να ξαναβγεί στο φως ο φάκελος του φόνου του Στεφανή;ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ