Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Σταύρος και Αστέρης σε άγρια σύγκρουση για την Αργυρώ και το παιδί

Kαταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στον Σασμό. Σύμφωνα περιοδικό με το περιοδικό Τηλεθεατής, Σταύρος και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση με αφορμή το παιδί και την Αργυρώ.

Ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει ο Σταύρος εναντίον της Αργυρώς για να της πάρει το παιδί είναι ανελέητος κι εκείνη, στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να της πάρει τον μικρό Πετρή, τρελαίνεται. Ο Σταύρος, βαθιά πληγωμένος από την απόρριψη και τα ψέματα της Αργυρώς και της οικογένειάς της, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, διεκδικώντας με κάθε μέσο – θεμιτό και αθέμιτο – το παιδί, αφού αυτός το έχει μεγαλώσει και το νιώθει δικό του.

Την κατηγορεί ότι δεν είναι άξια μάνα, γιατί, ενώ αυτός μεγάλωνε το παιδί, αυτή τον απατούσε με τον φονιά του αδελφού της.

Ο Αστέρης, μη αντέχοντας στη σκέψη ότι η γυναίκα που αγαπάει βασανίζεται τόσο πολύ, αποφασίζει να πάει στο Ρέθυμνο, στο σπίτι τους, για να βρει τον Σταύρο και να του μιλήσει. Να του εξηγήσει ότι η Αργυρώ δεν τον απάτησε ποτέ και η προσπάθειά του να της πάρει το παιδί, κατηγορώντας τη για τη μοιχεία μαζί του, θα αποτύχει στο δικαστήριο. Η Αργυρώ με το παιδί μένουν στο πατρικό της, με τη Μαρίνα, τη γιαγιά και τον Παύλο.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ