Γεύση - Ψυχαγωγία

«Σασμός» spoiler: Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο στον πρώτο κύκλο

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ανήκει σίγουρα στον Σασμό, που σε λίγες εβδομάδες θα ρίξει τίτλους τέλους για τον πρώτο κύκλο.

undefined 276002344 685449602652240 5169672934353301927 n

Η δραματική σειρά του Alpha θα επανέλθει με τον δεύτερο κύκλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ τα ερχόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα ανατρεπτικές εξελίξεις και πολλούς οδυνηρούς χωρισμούς.

sasmos 13

Όπως λένε τα spoilers, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα αφήσει τους τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα. Εκτός από συλλήψεις, δολοφονίες και πόνο, η ελπίδα για έναν χαμένο έρωτα θα ανθίσει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο, με το παιδί τους, τον Πετρή, να τους φέρνει κοντά. H Αργυρούλα, η αγαπημένη μας ηρωίδα, θα βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο, όμως λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή ο Αστέρης θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα σώσει τη γυναίκα της ζωής του.

Κρυφά από την ίδια και σε συνεννόηση με τη Μαρίνα δίνει το νεφρό του στην Αργυρώ, χαρίζοντάς της τη ζωή, αφού είναι ο μοναδικός συμβατός δότης.

Ο Μαθιός μαθαίνει την αλήθεια, αναγκαστικά, γι’ αυτή την απόφαση του αδερφού του, αφού ο Αστέρης χρειάζεται κάποιον δίπλα του στο δύσκολο αυτό χειρουργείο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και οι γιατροί επιμένουν να έχει κάποιον δίπλα του. Έτσι, λοιπόν, ο Αστέρης μιλάει στον Μαθιό για το χειρουργείο και του ζητάει να πάει μαζί του ως την Αθήνα.

sasmos 3 2

Σταδιακά η Αργυρώ θα αρχίσει να συνέρχεται, χωρίς να γνωρίζει τον συμβατό δότη που της έκανε το μεγάλο αυτό δώρο, όμως όταν μάθει ότι της έσωσε τη ζωή, όλα θα είναι διαφορετικά!

Η σχέση της με τον Σταύρο θα συνεχίσει να την ταλαιπωρεί, με το ζευγάρι να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει, αφού η καρδιά της Αργυρώς είναι για πάντα δοσμένη στον Αστέρη! Το συγκλονιστικό είναι πως ο Σταύρος γνώριζε από την αρχή ότι ο φίλος του ο Χρήστος είναι στην πραγματικότητα ο Αστέρης και όλο αυτό το διάστημα σιωπούσε…ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ