Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός – Spoiler: Αναχώρηση – βόμβα από την Άνω Ποροιά

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός“.

O αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης μετατίθεται στην Αθήνα, με “δάκτυλο” της Αιμιλίας, και η Μαρίνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Οι παράνομες δουλειές του Στεφανή αποκαλύπτονται και τις μαθαίνουν ο Μαθιός και ο Αστέρης.

Η Αιμιλία αποφασίζει να πάει να βρει τον Δημήτρη στην Αθήνα, ενώ ο παπα-Μιχάλης συμβουλεύει τον Παύλο να είναι ειλικρινής απέναντί της. Η Άσπα νιώθει παρείσακτη στην οικογένεια Βρουλάκη. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης έχει μια μυστική συνάντηση, ψάχνοντας το παρελθόν του Ευθύμη, ενώ ο Μαθιός επισκέπτεται τον Σταύρο. Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο ξεκινούν τη δουλειά με τα θερμοκήπια, αλλά το θέμα της Νάντιας είναι “αγκάθι” μεταξύ τους.

Ο Παντελής περνά δύσκολα χωρίς την Άννα, ενώ η παπαδιά Κατερίνα μεσολαβεί για να τα βρουν. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της γυναίκας του Ρέας από τον πατέρα της. Οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στη μετάθεσή του, βρίσκουν απαντήσεις. Η Αιμιλία, γνωρίζοντας ότι ο αστυνομικός διευθυντής κινδυνεύει από τον Φαρμάκη και έχει κινήσει τα νήματα, για να φύγει μακριά από την Κρήτη.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ