Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Σε κίνδυνο η ζωή του Νικηφόρου, κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει

Ο Νικηφόρος θα μπλεχτεί σε επικίνδυνες καταστάσεις (και με τις ευλογίες της Καλλιόπης), με την οικογένεια Βρουλάκη να εξοργίζεται.

Έτσι ένα σχέδιο εξόντοσης μπαίνει σε εφαρμογή, καθώς υπάρχει βεβαιότητα πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ο Μανόλης θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει, οι προσπάθειές του όμως πέφτουν στο κενό. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για εκδίκηση και τίποτα δεν δείχνει ικανό να του αλλάξει άποψη.

Από εκεί και πέρα, η Καλλιόπη, θυμωμένη με τα χωράφια του Άγγελου, ζητά από τον ανιψιό της να συμμαχήσουν. Έτσι, κόντρα σε όλους, ο Νικηφόρος και η Καλλιόπη καταστρώνουν επικίνδυνα σχέδια, θέτοντας τον εαυτό τους σε σοβαρό κίνδυνο.

Παράλληλα γνωρίζουμε ότι Παύλος Βρουλάκης έχει ξεκαθαρίσει, πολλάκις πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτεί άλλες απειλές. Στην επόμενη, είναι αποφασισμένος να βγάλει τα κουμπούρια του και όποιος σταθεί στο διάβα του θα πεθάνει.

Έτσι η Βασιλική, ο Αστέρης και ο Μαθιός «ζώνονται από φίδια» πως ο Νικηφόρος κινδυνεύει και αυτό θα συμβεί για τα καλά. Ο Νικηφόρος αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της νύχτα, απομακρύνεται από την οικογένειά του και τον κολλητό του και σχεδιάζει διαρκώς την καταστροφή των Βρουλάκηδων. Όσο για την Τζένη; Αποτελεί παρελθόν.

Τα ερωτήματα πολλά. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν; Θα είναι υπεύθυνη για όλα η Καλλιόπη; Τα πάντα βρίσκονται στην «κόψη του ξυραφιού». Ένα τρομερός πόλεμος θα ξεσπάσει.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ