Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια – Τι θα δούμε

Λόγω γιορτών, κάνει ένα μικρό διάλειμμα αλλά θα επιστρέψει με ακόμη πιο δυνατές εξελίξεις και σκηνές. Τα spoilers, ως είθισται, πρωταγωνιστούν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα δούμε από τις 16 Ιανουαρίου και μετά.

Ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν είναι η Αργυρώ. Ο έρωτάς της με τον Αστέρη αποδεικνύεται ότι δεν έσβησε ποτέ και αναμένουμε να τους ξαναδούμε μαζί τη νέα χρονιά. Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV, αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια δίνοντας το δικό της spoiler«Φαντάζομαι ότι η δύναμη της αγάπης θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο… και ο νοών νοείτω».

Στις αρχές του 2023, λοιπόν, αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η ηρωίδα θα μάθει όλη την αλήθεια για το νεφρό που της έδωσε ο Αστέρης. Αυτή η εξέλιξη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταξύ τους σχέση. Μία ακόμη αποκάλυψη που αφορά στο εν λόγω ζευγάρι θα είναι όταν η Αργυρώ πει στον Αστέρη ότι ο Πετρής είναι γιος του. Όλα αυτά μαζί θα τους οδηγήσουν ξανά στον δρόμο της αγάπης, που δεν θα είναι εύκολος καθώς οι αντιδράσεις θα είναι πολλές.

ΟΠαύλος, όπως είναι φυσικό, θα είναι από τα πρόσωπα που θα αντιδράσουν στην εν λόγω επανασύνδεση… όμως όχι για πολύ! Όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει αυτό που νιώθει, γνωρίζει ότι ο Αστέρης του έσωσε τη ζωή και θα του χρωστά για πάντα πολλά.

«Σασμός» χωρίς Καλλιόπη… δεν γίνεται! Τη νέα χρονιά θα την δούμε να αποχωρίζεται το σκληρό της πρόσωπο, καθώς ένας άνδρας από το παρελθόν επιστρέφει. Πρόκειται για τον μεγάλο της έρωτα, που την εγκατέλειψε και τώρα γυρίζει στην Κρήτη για να την βρει.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ