Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Ο Αστέρης “καρφώνει” τον Νικηφόρο στον Αντώνη – Ξανά μαζί Αιμιλία – Παύλος

Έχουμε ήδη δει πως η διαθήκη του Άγγελου έχει αναστατώσει τόσο τους Σταματάκηδες όσο και τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ η οποία είναι πλέον ιδιοκτήτρια των κτημάτων δε ξέρει αν η καλύτερη λύση για να μην υπάρξει κόντρα είναι να πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη ή όχι. Ωστόσο η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη είναι κάθετες στο ότι δε πρέπει να το κάνει. Η Άσπα που μαθαίνει τις σκέψεις της όμως αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος χωρίζει την Τζένη με το μυαλό του να έχει θολώσει τελείως από τα σχέδια της Καλλιόπης. Το μόνο που σκέφτεται είναι το πότε θα μπει σε εφαρμογή ότι έχει σκεφτεί η Καπετάνισσα για τα κτήματα.

Η Αιμιλία, έπειτα από διάφορα συμβάντα καταλήγει να περνάει τα γενέθλιά της παρέα με τον Παύλο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά με τις αναμνήσεις από το κάποτε ευτυχισμένο κοινό παρελθόν τους να επιστρέφουν.

Ο Μαθιός πιάνει τον Ευθύμη να συνομιλεί με τη Βασιλική και αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης έχει αντιληφθεί τα σχέδια του Νικηφόρου με την Καλλιόπη και εκμυστηρεύεται στον Αντώνη τις ανησυχίες του.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ