Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός : Ο Αστέρης χαροπαλεύει μετά από έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων!

Πανικός αναμένεται να γίνει στη σειρά “Σασμός”, με τα επόμενα επεισόδια της, να ετοιμάζονται να διαλύσουν την τηλεθέαση.  

Συγκεκριμένα, θα δούμε τη βεντέτα στο χωριό να φουντώνει ακόμα περισσότερο, αφού ο Παύλος Βρουλάκης κάνει την εμφάνισή του.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Καλλιόπη βλέπει το μεγαλύτερο φόβο της να γίνεται πραγματικότητα, αφού οι δύο γιοί της κινδυνεύουν πάρα πολύ.

Ο Παύλος τους έχει στο στόχαστρο του, νομίζοντας ότι έτσι θα εκδικηθεί για το φόνο του Άγγελου, για τον οποίο και επέστρεψε πίσω στο νησί.

Η Καλλιόπη βρίσκεται στη φυλακή όπως σας έχουμε αποκαλύψει, αφού εκεί ομολογεί το φόνο του γιατρού και έτσι ο Μαθιός μένει ελεύθερος.

Ωστόσο τα άσχημα νέα έρχονται για τον Αστέρη, ο οποίος θα δεχτεί επίθεση και όλοι θα σκεφτούν ότι πρόκειται για αντίποινα για τη δολοφονία του Άγγελου.

Ο νεαρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα θα μεταδοθούν με γρήγορους ρυθμούς σε όλους, με την Αργυρώ να τρελαίνεται, μαθαίνοντας τα.

Στα χέρια της αστυνομίας τα ξαδέρφια της Μαρίνας!

Ο Αντώνης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, θεωρώντας ότι εκείνοι κρύβονται πίσω από την επίθεση αυτή, αν και ο Παύλος υποστηρίζει ότι δεν έκαναν τίποτα.

Η Μαρίνα λέει ξεκάθαρα στην Αργυρώ ότι πρέπει εκείνη, ο Σταύρος και το παιδί να φύγουν από το Ρέθυμνο, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι αυτό για την ίδια.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό.

Κι ενώ τα νέα για την υγεία του Αστέρη είναι ευχάριστα, η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η μάνα του θα αφεθεί ελεύθερη.

Μάλιστα, ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους να πιστεύει πως δεν έδωσε εκείνη το τελειωτικό χτύπημα στον γιατρό και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Οι μέρες σιγά-σιγά περνούν και η Καλλιόπη μπορεί πλέον να μείνει ελεύθερη, αφού ο Αντώνης στήνει μία παγίδα στον Κώστα, η οποία έχει δόλωμα της Άσπα.

Θα πέσει αυτός στην παγίδα του ή όχι;

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ