Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πως είναι άρρωστη και το κρύβει

Οι μέρες περνούν και η Αργυρώ αισθάνεται όλο και πιο άρρωστη, στη σειρά Σασμός. Η επιστροφή της στην Κρήτη έχει αλλάξει ριζικά την ζωή της, με τα συναισθήματα για τον Αστέρη να ξανά φουντώνουν.

Ο Σταύρος αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα που την βλέπει καθημερινά να απομακρύνεται από κοντά του, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Η Αργυρώ αισθάνεται κάποιες αδυναμίες, οι οποίες επηρεάζουν τις δραστηριότητές της.

Δε μπορεί πια να αποδώσει στα καθήκοντα της δουλειάς και της οικογένειάς της. Η Μαρίνα την βλέπει να σκοτεινιάζει και ανησυχεί για την υγεία της. Σύμφωνα με το περιοδικό ΜΥtv και την Σοφία Τσιρκα, η Αργυρώ μαθαίνει πως είναι άρρωστη και το κρατάει μυστικό, στη σειρά Σασμός.

Ο Άγγελος θα μάθει πρώτος την αλήθεια για την υγεία της και θα τρέξει γρήγορα κοντά της. Θα την συμβουλεύσει να μιλήσει, να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να βρεθεί συμβατός δότης. Τα νέα διαδίδονται στην Κρήτη και ο Αστέρης βρίσκεται σε πανικό.

Οι έρευνες για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που θα σώσει τη ζωή της, ξεκινούν. Θα καταφέρει να μείνει δυνατή ως το τέλος; Τί της επιφυλάσσει η μοίρα και τί θα της συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Όλα ανατρέπονται ξανά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ