Γεύση - Ψυχαγωγία

Σασμός (επόμενα επεισόδια): Η Νάντια παίρνει την περιουσία των Σταματάκηδων

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, η Νάντια θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και μάλιστα θα κάνει μια αποκάλυψη που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η πατρότητα της Νάντιας έρχεται στο προσκήνια στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Όπως είδαμε στο παρελθόν, το θέμα της πατρότητας της νεαρής κοπέλας έχει αναστατώσει δίχως προηγούμενο τον Μαθιό και τη Βασιλική. Τη λύση τελικά έδωσε μία παλιά φίλη της μητέρας της Νάντιας η οποία είχε γνωρίσει τότε τον άντρα.

Όταν λοιπόν η Νάντια φέρει την Ξένια σπίτι της Βασιλικής για να τον αναγνωρίσει εκείνη κάνει την ανατροπή αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σε φωτογραφία με τη Βασιλική. Η αλήθεια πέφτει σα βόμβα. Ο Στεφανής είναι ο πατέρας της Νάντιας!

Αυτή η εξέλιξη όμως ήταν μόνο η αρχή καθώς η Νάντια όχι απλά θα επιστρέψει αλλά θα ζητήσει ότι της αναλογεί από την περιουσία του πατέρα της.

Μάλιστα, θα δώσει τελεσίγραφο στη Βασιλική λέγοντας της πως είναι το μοναδικό παιδί του Στεφανή και δικαιούται σχεδόν όλη την περιούσια του.

Η ίδια όμως της απαντά πως δεν μπορεί να πάρει τίποτα καθώς ο Στεφανής άφησε μόνο χρέη τα οποία αποπλήρωσε ο Μαθιός με κόπο..ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ