Γεύση - Ψυχαγωγία

“H Γη της ελιάς”: Το σκοτεινό σχέδιο της Βαγγελιώς για το οριστικό τέλος της Αθηνάς

Τη νέα σεζόν οι εξελίξεις στη “Γη της ελιάς” θα είναι καταιγιστικές, με τις σχέσεις Μυρτάλης – Μαρίνας να οδηγούνται στα άκρα.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων της νέας σεζόν θα βρεθεί όπως είναι λογικό η Αθηνά, η ζωή της οποίας μέσα στη φυλακή, έχει γίνει κόλαση.

Η Βαγγελιώ με το σκοτεινό σχέδιο της έχει σκοπό να υπογράψει το οριστικό τέλος για την Αθηνά, που δεν γνωρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα.

Οι δυο γυναίκες θα αναπτύξουν μια φιλία μέσα στη φυλακή και η Αθηνά θα βρει επιτέλους έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω του. Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική

Η Βαγγελιώ έχει εντολές -δεν είναι γνωστό ακόμα από ποιον- να εξολοθρεύσει την Αθηνά σταδιακά και βήμα βήμα. Και μέσα σε όλα αυτά, η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει και την αδελφή του Δημήτρη, η οποία επιστρέφει και φαινομενικά ζητάει δικαίωση για τον Θάνατο του αδελφού της. «Θα σαπίσεις στη φυλακή», της λέει και η Αθηνά προσπαθεί να την πείσει πως δεν έκανε τίποτα εκείνη.

Την αδελφή του Δημήτρη όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποσπάσει χρηματικό ποσό από την περιουσία της Αθηνάς!

Η Μαρία με τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο σύντομα θα καταλάβουν τον ρόλο που παίζει η εν λόγω γυναίκα και Θα φροντίσουν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη της.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ