Γεύση - Ψυχαγωγία

«Ψέματα»: Γιατί δεν προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς – Η εξήγηση του Alpha

Με αγωνία περίμενε το τηλεοπτικό κοινό το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, «Ψέματα», όμως αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ένα τεχνικό πρόβλημα ήταν η αιτία που ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha δεν πρόβαλε το βράδυ της Πέμπτης (12/5) το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ψέματα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τον «Σασμό» κι ενώ οι τηλεθεατές περίμεναν να παρακολουθήσουν τη σειρά Ψέματα έπεσε «μαύρο», διακόπτοντας την προβολή. Στη συνέχεια, ο Alpha, μετέδωσε διαφημίσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, οι τηλεθεατές είδαν τους τίτλους αρχής της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» να παίζουν. Τελικά η εξήγηση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στα social media. «Το 2ο επεισόδιο της σειράς ΨΕΜΑΤΑ δεν θα μεταδοθεί λόγω τεχνικού προβλήματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Ανδρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι. Η Κάτια ενημερώνει την αδερφή της, Έλενα, ότι η ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον βιασμό της από τον Ανδρέα κοινοποιείται από όλους. Η Έλενα δείχνει να μην έχει πρόβλημα με αυτό καθώς ο σκοπός της ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι άνθρωπος είναι ο Ανδρέας. Η Κάτια τότε της επισημαίνει ότι όποιος μαθαίνει έχει και άποψη και ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοπροαίρετοι και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη πως η προσωπική της ζωή θα γίνει πρωτοσέλιδο.

Ο Άρης παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του Ανδρέα για να τον ενημερώσει πως η καθηγήτριά του, Έλενα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως την βίασε μετά την έξοδό τους. Ο Ανδρέας βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως και λέει στον γιο του πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπουν και οι δύο αστυνομικοί, Ισμήνη Κακλαμάνη και Ηλίας Αγγελόπουλος, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση μετά την επίσημη καταγγελία της Έλενας. Όταν εκείνη τους επισκέπτεται στο αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσει πως πάει η υπόθεσή της την επιπλήττουν, εξηγώντας της ότι οι κινήσεις της δείχνουν άνθρωπο που βρίσκεται σε πανικό και δεν βοηθάνε την υπόθεσή της.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ