Δήμος Κισάμου

Πρώτη συνάντηση για το 14ο Κισαμιώτικο Καρναβάλι!

Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι έτοιμοι να προβούν στην διοργάνωση του επόμενου Κισαμίτικου Καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και σας θέλουμε όλους ξανά στο πλευρό μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε…, να διασκεδάσουμε ξανά…, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα… ξαναπιάνοντας το νήμα του Κισαμίτικου Καρναβαλιού από κει που το αφήσαμε το 2019. 

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το 14ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε, όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, των συλλόγων, των καρναβαλικών ομάδων (παλιών και νέων), των σχολείων της περιοχής της Κισάμου…. και όχι μόνο…! Αλλά και όσων θέλουν έμπρακτα να βοηθήσουν στην προετοιμασία, στην πρώτη μας συνάντηση-συζήτηση για θέματα που αφορούν την διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου.

Ελάτε να στηρίξετε, με την ενεργό συμμετοχή σας, τον θεσμό αυτό του τόπου μας. 

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας, αλλά και να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο μέιλ: koinofelisdkis@gmail.com

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

28223-40200  κα. Βίκυ Μαρακάκη

693 766 1278   κα. Άλκηστη ΞηρουχάκηΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ