ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πόσο κοστίζουν πέντε βράδια στην Κρήτη για καλοκαιρινές διακοπές – Οι τιμές στους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού

Πληρότητα 100% καταγράφουν όπου προσφέρουν τη δυνατότητα διαμονής σε αυτοτελείς κατοικίες, με κόστος έως και 100 ευρώ για μία διανυκτέρευση, το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates οι αυτοτελείς κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης με κόστος έως 100 ευρώ/βράδυ είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Όπως επισημαίνεται στη μελέτη, η πληρότητα στα καταλύματα αυτού του οικονομικού επιπέδου, που μπορούν να φιλοξενήσουν μια τετραμελή οικογένεια, αγγίζουν πλέον το 100%, έως και το τέλος του καλοκαιριού.

Πιο αναλυτικά, οι προ-κρατήσεις για ακίνητα στο σύνολο των Ιονίων νήσων με κόστος διανυκτέρευσης έως 100 ευρώ, κυμαίνεται στο 95% για τον Ιούλιο και στο 99% για τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πέντε βράδια στην Κεφαλονιά κοστίζουν οικονομικότερα, ενώ κάτι παραπάνω θα πληρώσουν οι επισκέπτες της Λευκάδας και της Ζακύνθου, τουλάχιστον για τον μήνα Ιούλιο, αν και τον Αύγουστο οι τιμές φαίνεται πως κινούνται στο ίδιο επίπεδο και στα τρία νησιά.

pinakas

Αντίστοιχα, οι προ-κρατήσεις για ακίνητα με κόστος διανυκτέρευσης έως 100 ευρώ, για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αγγίζουν το 98%-99% στην Ρόδο, στην Χίο 97%-99%, στη Νάξο στο 99% και στη Θάσο 98%-99%, με το κόστος να ξεκινά από τα 276 ευρώ για 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο στην Νάξο και φτάνει έως και τα 483 ευρώ για 5 νύχτες στο Γεννάδι της Ρόδου, όπως φαίνεται από τον παρακάτω πίνακα.

pinakas

Μικρές είναι οι διαφορές στις τιμές στην Κρήτη, όπου οι 5 διανυκτερεύσεις σε αυτόνομο διαμέρισμα που φιλοξενείται σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, με όριο τα 100 ευρώ/βραδιά κοστίζουν από 299 ευρώ έως 450 ευρώ τον Ιούλιο και από 353 ευρώ έως 460 ευρώ τον Αύγουστο.

pinakas

Με πληροφορίες από cnn.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ