ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιτίνο για Εθνική Ελλάδας

Για κρίση άλλωστε έκαναν άμεσα λόγο τα φιλικά ΜΜΕ προς την πράσινη διοίκηση. Έρχεται όμως όντως ο Πιτίνο για… repetition με τον Παναθηναϊκό; Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως η επικείμενη άφιξη του Αμερικανού προπονητή δεν έχει να κάνει με τους πράσινους.

Ο Πιτίνο έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν όμως με τα τωρινά δεδομένα δεν ετοιμάζεται για δεύτερη θητεία.

Ο λόγος έχει να κάνει με την Εθνική Ελλάδας! Και όμως τις τελευταίες ώρες είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Ρικ Πιτίνο να έρχεται για να συζητήσει με τον Βασιλακόπουλο γι να αναλάβει την ορφανή θέση στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Και να είναι αυτός που θα αναλάβει να αναγεννήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που εδώ και χρόνια ψάχνει την χαμένη του αίγλη. Ο Βασιλακόπουλος άλλωστε είχε φροντίσει τόσα χρόνια να μην… έχει προπονητή η Εθνική. Προπονητή αντάξιο της δυναμικής που είχε η Ελλάδα στο μπάσκετ.

Ο Πιτίνο προφανώς και αποτελεί ένα τεράστιο όνομα, τις δυνατότητες του οποίου είδαμε με τον Παναθηναϊκό. Και είναι δεδομένο πως και ο Βασιλακόπουλος επιδιώκει με θέρμη αυτή την εξέλιξη με στόχο και να μπορέσει να γυρίσει το χαρτί όντας στριμωγμένος πλέον από παντού. Και έχοντας σύντομα ημερομηνία λήξης με το νέο νομοσχέδιο που έρχεται από τον Αυγενάκη.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα του Πιτίνο μέσα στις επόμενες μέρες.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ