Νομός Χανίων ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδείες του ΚΚΕ στον νομό Χανίων ενόψει της μάχης των Ευρωεκλογών

Η Κομματική Οργάνωση Χανίων του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών πραγματοποιούν  πλατιά εξόρμηση στο λαό και την νεολαία του Νομού με σύνθημα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της Ε.Ε.». Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων, το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα, ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.

Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ το ελπιδοφόρο ρεύµα αµφισβήτησης της κυρίαρχης αστικής πολιτικής – που έγινε διακριτό στις προηγούµενες εκλογικές µάχες – για να σταλεί πανευρωπαϊκό μήνυμα αντεπίθεσης με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό.

Σε κλίμα μάχης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις, περιοδείες ώστε ακόμη περισσότεροι να συμβάλουν με όλους τους τρόπους, ώστε από τις νέες κάλπες της 9ης Ιούνη να προκύψει ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα αυτήν την βδομάδα θα πραγματοποιηθούν περιοδείες και συγκεντρώσεις από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Σάββα Βασιλειάδη και Ρίζο Μαρούδα, καθώς και στελέχη του ΚΚΕ.

Δευτέρα 22 Απριλίου

Θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση με τίτλο: “Συμπεράσματα από τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η πρόταση του ΚΚΕ”. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία των Καλυβών, στις 8μ.μ, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, επικεφαλή της Πανελλαδικής Επιτροπής των αγροτικών Μπλόκων.

Τρίτη 23 Απριλίου

Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: “Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των κερδών των λίγων”, στο Πολυτεχνείο Κρήτης (αίθ. Β1008), στις 3:30μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Αγριμάκης, γραμματέας της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, ο Μπάμπης Λουτσέτης, πολιτικός μηχανικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής του ΚΚΕ και η Κέλλυ Καπετανάκη, πολιτικός μηχανικός, ερευνήτρια στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π.Κ.

Παρασκευή 26 Απριλίου

*Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην Αποθήκη και στο Λογιστήριο του ΣΥΝΚΑ στις 11:00, με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

*Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στις 12:30,  με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Σάββατο 27 Απριλίου

Κλιμάκιο της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Αεροδρόμιο Χανίων στις 13:00, με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ