Δήμος Κισάμου

Περιοδεία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη στην Κίσαμο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, όπου συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση και η προβολή του προσκυνηματικού τουρισμού στα Χανιά, και ειδικά στην Κίσαμο, καθώς και η περαιτέρω ανάδειξη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, όσον αφορά τον συνεδριακό τουρισμό.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας μετέβη στο Δημαρχείο Κισσάμου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Μυλωνάκη, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες. Συζήτησαν για τα έργα και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται ή είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, με έμφαση στη δημιουργία υδατοδρομίου, στα έργα στο λιμάνι για τον ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, καθώς και στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Φραγκάκης επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Κισάμου, όπου ενημερώθηκε από την διευθύντρια, κ. Μ. Νικολακάκη, για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή και συζήτησε με εργαζόμενους για ζητήματα που τους απασχολούν.

Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση στο Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου με τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Πατεράκη, και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην τοπική αγορά, τις εκτιμήσεις για την τουριστική σεζόν του 2021, καθώς και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.