Δήμος Πλατανιά

Π. Ρούματα: Ο Πολάκης στα εγκαίνια του Ελαιουργικού και Καστανο-παραγωγικού Συνεταιρισμού

Με ικανοποίηση παρευρέθηκε χθες 5-10-2019 ο πρ. αν. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στα εγκαίνια του νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Αγροτικού Ελαιουργικού και Καστανο-παραγωγικού Συνεταιρισμού Παλαιών Ρουμάτων, παρόντων του Προέδρου του Συνεταιρισμού Γ. Μοτάκη, του Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη, αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής, καθώς και συνεταιριστών από άλλες περιοχές όπως τα Μεσκλά και την Παλιόχωρα.

Το προηγούμενο διάστημα ο Π. Πολάκης είχε συμβάλλει τα μέγιστα για τον κυβερνητικό συντονισμό και την υπαγωγή του Συνεταιρισμού στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στην παρέμβασή του στην τελετή εγκαινίων, ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τους συνεταιριστές γιαυτή την εξέλιξη, σημείωσε ότι τέτοιες κινήσεις ανανέωσης και εκσυγχρονισμού θα πρέπει να προγραμματιστούν και στον κλάδο της καστανοπαραγωγης, ενώ τόνισε ότι όπως στηρίξαμε στο παρελθόν τον Συνεταιρισμό των Π. Ρουμάτων, έτσι θα πράξουμε και στο μέλλον από όποια θέση μας τάζει κάθε φορά ο λαός.

*To παραπάνω αποτελεί Δελτίο Τύπου από το γραφείο του Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.