Πάρτε μία γεύση από τα προιόντα του Ομίλου Τριποδάκη : 

Κρασιά Τριποδάκης

Επιλεγμένοι αμπελώνες, όπου η συνεργασία χρόνων έχει αποτέλεσμα
τον έλεγχο της διαχείρισης του αμπελιού ανάλογα με την ποικιλία, την ηλικία και την τοποθεσία του αμπελώνα

Βαλσάμικα

Ισορροπιμένη γλυκόξινη γεύση, χρώμα σκούρο καφέ έως μαύρο και χαρακτηριστικό άρωμα βαλσαμικού ξυδιού.

Ξύδι Τριποδάκης

Παράγεται με οξική ζύμωση αποκλειστικά ελληνικού κρασιού από χλωρά σταφύλια ή ξηρή σταφίδα

Γλυκαντικές

Tα προϊόντα παράγονται κατά κύριο λόγο από την κατεργασία νωπών Ελληνικών φρούτων
(όπως σταφύλι, μήλο, ρόδι, δαμάσκηνο, πορτοκάλι κ.α), κρασιών, αποξηραμένων φρούτων
(όπως σταφίδας, σύκου, δαμάσκηνου κ.α) και αλκοόλης γεωργικής προέλευσης.

Τσίπουρο
Η αποσταγματοποιία Τριποδάκη παράγει τσίπουρο κλείνοντας μέσα σ΄αυτό μυστικά αιώνων. Με όπλα, τη δυνατότητα απόλυτου ποιοτικού ελέγχου της πρώτης ύλης, λόγω της επιλογής και οινοποίησης στις εγκαταστάσεις της οινοποιίας, την πολύτιμη γνώση της τέχνης της απόσταξης και τους παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες. Η σταθερή ποιότητα στηρίζεται στην ευλαβική τήρηση των παραδόσεων και των παλαιών τεχνικών απόσταξης με μεράκι και αγάπη για την τελειότητα.