Δήμος Κισάμου

Kίσαμος: Ο εγκαταλελειμμένος αθλητικός χώρος στα Λιβάδια Ιναχωρίου

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Κισάμου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από τον Πρόεδρο του Τ.Δ. Αμυγδαλοκεφαλίου κ. Γεώργιο Μαρτσάκη:

“Κύριε διευθυντά,

Με αφορμή το δημοσίευμα στην εφημερίδα σας στις 25-9-2019 (σελ. 16-17), όπου -δικαίως- έγινε αναφορά στις εγκαταλελειμμένες και απαξιωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, θα ήθελα να επισημάνω μια παράλειψη ως προς το θέμα αυτό.

Στον οικισμό Λιβάδια του Τ.Δ. Αμυγδαλοκεφαλίου, υπάρχει ένα γήπεδο Μπάσκετ – Βόλεϊ με εγκαταστάσεις αποδυτηρίων, κατασκευασμένο προ του 2004, που ήταν και παραμένει το μοναδικό στον πρώην Δήμο Ιναχωρίου.

Σήμερα, η ανάγκη για συντήρηση και αξιοποίησή του είναι επιτακτική καθώς τα χωριά μας παρουσιάζουν πρωτοφανή ανάπτυξη (μόνο στον οικισμό Λιβάδια διαμένουν μόνιμα πάνω από είκοσι παιδιά ηλικίας 1-11 ετών), πόσο μάλλον αν γίνει πόλος έλξης, δραστηριοτήτων και αθλητισμού και για τα γύρω χωριά και οικισμούς.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον νυν αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Κελαϊδή που από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του έδειξε μεγάλη ευαισθησία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.

Σας παραθέτω φωτογραφικό υλικό της υπάρχουσας κατάστασης του χώρου.

Λιβάδια 7/10/2019

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Αμυγδαλοκεφαλίου

Γεώργιος Μαρτσάκης”ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ