ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Ε Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα, παρουσία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκε ένα μικρό κοριτσάκι, προσφέροντάς του μία ανθοδέσμη.

Έξω από τα γραφεία στο Ρέθυμνο είχε συγκεντρωθεί από νωρίς αρκετός κόσμος, φίλοι – μέλη, καθώς παλιά και νέα στελέχη του κόμματος από όλο το νησί. Εκεί ήταν, μεταξύ άλλων, και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Παρόντες επίσης ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαίρη Λιονή και ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης εισήλθε στο νέα γραφεία κόβοντας την πράσινη κορδέλα. Στη συνέχεια ακολούθησε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομο.

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε:

“Ζούμε κρίσιμες στιγμές. Ο ελληνικός λαός έχει περάσει δέκα χρόνια μιας πολυετούς περιπέτειας: με την οικονομική κρίση, με τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις, την ενεργειακή κρίση που υπάρχει τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία – με την παράνομη εισβολή του Πούτιν. Και βέβαια, η πανδημία η οποία ανέτρεψε βεβαιότητες δεκαετιών για όλη την ανθρωπότητα.

Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες συνθήκες, οφείλουμε όλοι μας – όσοι ασχολούνται με τα δημόσια πράγματα- να επιδεικνύουμε καθημερινά υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας.

Αυτή η παράταξη, ιστορικά, έδειξε ότι πάντα είναι στην πλευρά της προόδου, της συνέπειας και της πατριωτικής αντίληψης για τα πράγματα. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον, ώστε να ενισχυθεί αυτός ο πολιτικός χώρος και να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές.

Εύχομαι στο Ρέθυμνο, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να έχουμε και τον βουλευτή μας, την εκπροσώπησή μας, ώστε πραγματικά να έχουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα από την πατρίδα μας την Κρήτη, όπου παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ριζωμένο κοινωνικά κι έφερνε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Εύχομαι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές εδώ από τον τόπο μας και να γίνει η Κρήτη το εφαλτήριο μιας πανελλαδικής αλλαγής των δυνάμεων της προόδου, της πατριωτικής συνέπειας και του ρεαλισμού”.

Τον κ. Ανδρουλάκη καλωσόρισε στα νέα γραφεία ο γραμματέας της Ν.Ε Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Σαρρής, παρατηρώντας: “κυματίζει ξανά η σημαία του ΠΑΣΟΚ στέλνοντας μήνυμα ενότητας, μήνυμα αναγέννησης, μήνυμα αγώνα, ότι θέλουμε και μπορούμε να έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θα γίνει πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή του τόπου”.

Πηγή: GOODNETΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ