ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης από την Κρήτη: Κάνουν τα πάντα μόνο για τη θέση της εξουσίας (Φωτογραφίες- Βίντεο)

Με θεματική εκδήλωση για την οικονομία και με τίτλο «Ανθεκτική Οικονομία, Δίκαιη Κοινωνία και Ισχυρή Ελλάδα», το ΠΑΣΟΚ έκανε από το Ηράκλειο την επανεκκίνηση της προεκλογικής του εκστρατείας μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Βασικός ομιλητής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν θέλουμε ένα κράτος – λάφυρο γι’ αυτούς που έχουν την εξουσία ή ένα κράτος εγγυητή του δημοσίου συμφέροντος.

“Κάνουν τα πάντα μόνο για τη θέση της εξουσίας” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, και συνέχισε “ο ένας υποσχόταν θεσμούς, ο άλλος κοινωνική δικαιοσύνη. Ζούμε τεράστιες ανισότητες, μπαίνουμε στο στόχαστρο της ΕΕ για θέματα δημοκρατίας. Δεν αξίζει αυτό στον ελληνικό λαό. Υπάρχει άλλος δρόμος, ένας δρόμος αξιοπρέπειας. Κι αυτό είναι που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, να ανοίξουμε έναν νέο δρόμο προοπτικής, ανάπτυξης, νέων θέσεων εργασίας που θα κάνει τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα και να φτιάξουν την Ελλάδα του μέλλοντος“.

Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε βαθιά συγκινημένος για την συγκέντρωση που έκαναν οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του κόμματος που δείχνει πως το κίνημα ριζώνει και πάλι στην καρδιά της Κρήτης.

Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο

Ακολούθησε η εκδήλωση με θέμα την οικονομία και ομιλητές τον πρώην υπουργό και υπεύθυνο του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Νίκο Χριστουδουλάκη, τον γραμματέα του τομέα Ανάπτυξης Ηλία Κικίλια, τον γραμματέα του τομέα Ιδιωτικού Χρέους Δημήτρη Σπυράκο και τον αναπληρωτή του ίδιου τομέα Δημήτρη Αναστασόπουλο.

Νίκος Ανδρουλάκης από Ηράκλειο

Την Παρασκευή (17/3) ο κ. Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί το Λασίθι και συγκεκριμένα τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ