Γεύση - Ψυχαγωγία

Netflix: Έτσι «πετάς έξω» τους τζαμπατζίδες φίλους σου που έδωσες τους κωδικούς

O παγκόσμιος κολοσσός φέρνει στην πλατφόρμα ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν συσκευές που δεν αναγνωρίζουν ή δεν επιθυμούν πια να έχουν θέση στο λογαριασμό τους.

Πρόκειται για τη λειτουργία Manage Access and Devices, που αναμένεται να βοηθήσει το Netflix στο μεγάλο πρόβλημα του διαμοιρασμού κωδικών, αναγκάζοντας τους freeloaders να γίνουν subscribers. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συνδρομητές του Netflix έχουν συνδεδεμένους άλλους στο λογαριασμό τους χωρίς να το γνωρίζουν.

Το νέο χαρακτηριστικό προσπαθεί να χτυπήσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο και να μειώσει την απώλεια συνδρομητών που ταλαιπωρεί την εταιρεία. To χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο παγκοσμίως στο web και στις συσκευές iOS και Android, σύμφωνα με το Netflix.

Netflix: Πώς λειτουργεί η εφαρμογή

*Συνδεόμαστε στον λογαριασμό του Netflix από όποια συσκευή επιθυμούμε.

*Επιλέγουμε ρυθμίσεις (το μολυβάκι) και στη συνέχεια την επιλογή «Λογαριασμός»

*Από εκεί επιλέγουμε «Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών»

*Στη νέα καρτέρα μας δείχνει ποιες συσκευές έχουν προβάλει περιεχόμενο και πότε, ενώ υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης με ένα κλικ.

#pgnews





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ