Γεύση - Ψυχαγωγία

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ μαθαίνει για το στοίχημα του Πέτρου και καταρρέει

O Πέτρος δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ελισάβετ και προσπαθεί συνεχώς την πλησιάσει. Η κοπέλα έχει μπερδευτεί βαθιά καθώς πρώτη φορά στη ζωή της έρχεται αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο.

Με τους δυο τους να έρχονται όλο και πιο κοντά οι φανς της σειράς πανηγυρίζουν με κάθε κοινή σκηνή τους. Όμως ένα άλλο πρόσωπο στη σειρά δε χαίρεται καθόλου με όσα βλέπει και θα κάνει τα πάντα για να τους απομακρύνει.

Η Όλγα, η ετεροθαλής αδερφή της Ελισάβετ είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και δε μπορεί να διαχειριστή το «κόλλημά» του με αυτή. Στη συνέχεια της σειράς θα τη δούμε να κάνει τα πάντα προκειμένου να μπει ανάμεσά τους.

Αρχικά πλησιάζει την Ελισάβετ με τη δικαιολογία να της «εξομολογηθεί κάτι». Η Όλγα της εξομολογείται ότι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Πέτρο και πως πάντα ήταν. Η Ελισάβετ δείχνει αυτοσυγκράτηση και την ακούει προσεκτικά αν και η ίδια από μέσα της βράζει με τις ενοχές για όσα έγιναν με τον Πέτρο να την κατακλύζουν ξανά.

Η Όλγα πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση θα καταφέρει να τους χωρίσει όμως ο Πέτρος συνεχίζει να επιμένει και δε παρατάει τόσο εύκολα τα συναισθήματά του.

Τότε η Όλγα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί όσο και αν ξέρει πως αυτό θα πληγώσει βαθιά την Ελισάβετ!

Επισκέπτεται την Ελισάβετ στο μοναστήρι και της αποκαλύπτει προκλητικά ότι ήταν ένα στοίχημα για τον Πέτρο με τους φίλους του να την πλησιάσει. Της εξηγεί το σχέδιό του να τη ρίξει με την Ελισάβετ, που δε μπορεί να πιστέψει πως ξεγελάστηκε έτσι, να κλείνεται στον εαυτό της και να ξεσπάει σε λυγμούς.

#pgnewsΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ