Γεύση - Ψυχαγωγία

MasterChef: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Για μια ύστατη μάχη στην κουζίνα του MasterChef  βρέθηκαν η Τάνια και η Ρένα, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Μια μάχη που έμελλε να προσφέρει στο τέλος το εισιτήριο της παραμονής στον διαγωνισμό μόνο σε μία εκ των δύο παίκτρια.

Από την δοκιμασία αποχώρησης εξαιρέθηκε, νωρίς νωρίς, η Γεωργία μιας και κατόρθωσε να κερδίσει στην «τελική δοκιμή» και να ανέβει στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στου ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, στην κουζίνα του MasterChef έμειναν για να διαγωνιστούν οι δυο άλλες παίκτριες με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι δυο παίκτριες  είχαν να αντιγράψουν τέσσερα πιάτα που τους παρουσίασε ο καλεσμένος σεφ, Γιάννης Μαρκαδάκης. Σε αυτή την απαιτητική δοκιμασία, ωστόσο, δεν έλειψαν τα λαθάκια και οι μικρές αστοχία οι οποίες ήταν και αυτές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην βαθμολογία που έβαλαν οι κριτές του MasterChef μαζί με τον καλεσμένο τους.

Έπειτα από την δοκιμή των πιάτων, δίχως να γνωρίζουν ποια παίκτρια επιμελήθηκε ποια πιάτα, η απόφαση πάρθηκε και είχε κριθεί το αποτέλεσμα της αποχώρησης.

Έτσι λοιπόν, με σκορ μόλις 17 βαθμούς, η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το νέο κύκλο του Masterchef είναι η Ρένα.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ