Γεύση - Ψυχαγωγία

Maestro: Όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τέλος του πρώτου κύκλου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει σχέδια για όσα θα δούμε στη δεύτερη σεζόν της μοναδικής σειράς του δημιουργού.

Η είδηση ότι το «Maestro» θα πάει και για δεύτερη σεζόν είχε γίνει γνωστή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πριν καλά-καλά δούμε την πρώτη.

Οι σκέψεις για τη δεύτερη σεζόν

Με δεδομένο πως ο Χαραλάμπης είναι νεκρός και μάλιστα το πτώμα του έχει βγει στην επιφάνεια της θάλασσας, οι κάτοικοι των Παξών θα αρχίσουν να ψάχνουν τον πραγματικό ένοχο. Ωστόσο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τονίζει πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί πώς θα πορευτούν οι ήρωες στον νέο κύκλο του «Maestro» μόνο ότι θα υπάρξει μια δικαίωση για όλους.

Αυτή την περίοδο και μετά τις γιορτές, όπου ο δημιουργός βρέθηκε με αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως την οικογένειά του όπου και γιόρτασε μαζί τους την επιτυχία της σειράς προσπαθεί να συγκεντρωθεί και να βάλει τη σκέψη του σε μια λογική σειρά σε σχέση με τους ήρωες των Παξών και τα προβλήματά τους. Το σίγουρο είναι πως παρόλο που είδαμε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, μια αφορμή θα τους αναγκάσει να επιστρέφουν στο νησί, οι κάτοικοι των οποίων μοιράζονται ξανά ένα μεγάλο μυστικό.

Μέσα από το μυστικό αυτό όμως, θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες που θα θέσουν τις ζωές όλων σε νέους κινδύνους. Και αν αναρωτιέστε για το αν η ιστορία του β’ κύκλου θα εκτυλιχθεί στην Αθήνα ή τους Παξούς, σας πληροφορούμε πως ο Χριστόφορος τόνισε ότι ολόκληρο το καστ θα μεταβεί στους Παξούς από τον Φεβρουάριο και μετά. Συγκεκριμένα, είπε σε συνέντευξή του πως μέχρι τον Μάρτιο του νέου έτους, η παραγωγή και το καστ που τόσο αγαπήθηκε θα βρεθεί και πάλι στο αγαπημένο νησί των Επτανήσων για να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Αυτό δεν σημαίνει πως μεγάλο μέρος των επεισοδίων δεν θα έχουν ως φόντο κεντρικά και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας. Τέλος, τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τη γραφή των επεισοδίων αλλά και να βρεθεί με τους ηθοποιούς ξανά προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν νέα ερεθίσματα στο κοινό.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ