Γεύση - Ψυχαγωγία

Λόγω Τιμής: Το τρέιλερ, η υπόθεση και τα νέα πρόσωπα της σειράς

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει δριμύτερη η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Λόγω Τιμής” που προβλήθηκε τη σεζόν 1996-1997 στο Mega Channel. Η κοινωνική σειρά που τόσο αγαπήθηκε, έρχεται να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις, 20 ολόκληρα χρόνια μετά, αυτή τη φορά στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Η παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς έχει αλλάξει πολύ κατά την πάροδο των χρόνων, ενώ στον μικρόκοσμό τους έχουν μπει και νέα πρόσωπα. Οι τηλεθεατές θα δουν τα νέα δεδομένα και θα ζήσουν καινούργιες εμπειρίες με τους ήρωες της σειράς. Στον επίσημο λογαριασμό του “Λόγω Τιμής” στο Instagram, μπορεί κανείς να δει το τρέιλερ που ανέβηκε και το οποίο δίνει στους τηλεθεατές μια πρώτη γεύση από το νέο concept της σειράς και από όλα όσα πρόκειται να έρθουν στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο.Δείτε το παρακάτω:  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για το στόρι της συνέχεια του “Λόγω Τιμής”, η παρέα έχει ως εξής:Ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι παντρεμένος και μας συστήνει τη σύζυγο του Μαρία Ναυπλιώτου. Η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) ζει, επίσης, ευτυχισμένη με τον σύζυγό της (Χριστόδουλος Στυλιανός). Ο Βασίλης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι μαζί με τη Δέσποινα (Αντιγόνη Αλικάκου), ενώ singles είναι ο Μάνος (Άλκις Κούρκουλος) και ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος).

Οι συντελεστές της σειράς έκαναν, επίσης, γυρίσματα στα Κύθηρα, το νησί που αγαπά ιδιαίτερα η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς. Σύμφωνα με το σενάριο, εκεί λειτουργούν ένα ξενοδοχείο η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη) με τον σύζυγο της, τον Θανάση (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Η παρέα θα τους επισκεφτεί και η ιστορία αναμένεται να έχει ανατροπές.

Εκτός από τις ιστορίες των «μεγάλων», σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων θα μας απασχολήσουν και οι ιστορίες των παιδιών τους: του Φοίβου (Μιχάλης Πανάδης), της Αννας (Νίκη Βακάλη) και του μεγαλύτερου σε ηλικία συντρόφου της (Μιχάλης Σαράντης).ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ