ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη: Επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου μόνο υπό όρους απόλυτης ασφάλειας

«Η οδύνη θα πρέπει να βρει κάθαρση» είπε ο νέος υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη συνέντευξη που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τους σιδηροδρόμους, μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

«Δεν είμαι εδώ για να κάνω πολιτική αντιπαράθεση και δεν θα κάνω συμψηφισμούς, οι ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση έχουν αναληφθεί. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης κι εμού προσωπικά γιατί δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε αυτό το αποτρόπαιο δυστύχημα» είπε και σημείωσε πως ο ίδιος ασχοληθεί αποκλειστικά με ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα του δυστυχήματος και το αύριο των σιδηροδρόμων.

Τι επόμενες ημέρες

  • Θα ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τις παθογένειες των σιδηροδρόμων
  • Θα υπάρξει αντικατάσταση της διοίκησης ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ καθώς οι παραιτήσεις έχουν τεθεί στη διάθεση του πρωθυπουργού και θα υπάρξει αντικατάσταση τις επόμενες μέρες. Θα προχωρήσουμε με τις νεες διοικήσεις σε ταχεία επανέναρξη των δρομολογίων, είπε.
[…]

Παρακολουθήστε Σε απευθείας μετάδοση τις ανακοινώσεις από τον νέο υπουργό Μεταφορών Γιώργο Γεραπετρίτη με συντονιστή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ