ΕΛΛΑΔΑ Νομός Χανίων

Κυριακή 27 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα!

Τελικά συμφωνήθηκε, τα καταστήματα και στα Χανιά, να παραμείνουν ανοιχτά – προαιρετικά – την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτά μετά την Black Friday (25/11) και πριν τη Cyber Monday (28/11).

Αξίζει να σημειωθεί, πως κανονικά φέτος τα καταστήματα δεν θα έπρεπε να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, όπως τα περασμένα χρόνια, αφού αυτό γινόταν στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες φέτος καταργήθηκαν.

Ωστόσο, αποφασίστηκε και φέτος να ανοίξουν τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Η κακοκαιρία Eva που έπληξε τη χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέτρεψε τα σχέδια των εμπορικών συλλόγων της χώρας, αφού για λόγους ασφάλειας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά.

Το ενδεχόμενο τα καταστήματα να ανοίξουν χτες (Κυριακή 13 Νοεμβρίου) απορρίφθηκε, εξαιτίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Έτσι, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα είναι η Black Friday, την Κυριακή 27 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, ενώ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου θα γίνει η Cyber Monday στα e-shops.



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ