ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κρήτη: Τοπικές βροχές αύριο Τρίτη – Πού και πότε θα εκδηλωθούν

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη την Τρίτη, 10 Μαΐου, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τοπικά και πιο συγκεκριμένα κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στα Σφακιά κυρίως τις απογευματινές ώρες, με πυκνές νεφώσεις και έντονη βροχόπτωση. Το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί. Το μεσημέρι θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στο Ηράκλειο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες αύριο στο Αρκαλοχώρι, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο Ρέθυμνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αργά το απόγευμα αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα Ανώγεια την Τρίτη, μέχρι το μεσημέρι, όπου θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένεται να εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο προβλέπεται ηλιοφάνεια μέχρι αργά το απόγευμα, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις και να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ