ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Θρίλερ για τη ζωή επιβάτη σε πτήση – Καταγγελίες από στενούς συγγενείς του

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από τη Θεσσαλονίκη για το Ηράκλειο. Η προσγείωση έγινε κανονικά και πολύ γρήγορα συγγενείς επιβάτη ξέσπασαν και προχώρησαν σε καταγγελίες…

Η πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο Κρήτης ολοκληρώθηκε, με όλα τα βλέμματα να πέφτουν σε έναν 74χρονο επιβάτη, που υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στην καμπίνα του αεροπλάνου. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνήλθε. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» έσπευσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήραν στενοί συγγενείς του, που απειλούν να στραφούν νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας αλλά και των υπευθύνων του αεροδρομίου στην Κρήτη.

Μια μεγάλη ταλαιπωρία στην πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε έναν 74χρονο επιβάτη, περιγράφουν οι συγγενείς του. Πρόκειται για τον άνδρα για τον οποίο, κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε από το αεροδρόμιο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει μέλος της οικογένειας, ο 74χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης.
Μάλιστα έγιναν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα χρειαζόταν στην διάρκειά του, όπως για παράδειγμα παροχή οξυγόνου.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια, η ταλαιπωρία τους άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας, μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο ο άνδρας και να ξεκινήσει το ταξίδι.

Στην διάρκεια της πτήσης φέρεται να υπέστη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο ήταν και αυτό που προκάλεσε την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο. Και εκεί όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου στο cretalive.gr, υπήρξε καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού από την γιατρό του αεροδρομίου, καθώς – όπως υποστηρίζουν – είχαν πρώτα βγει όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους.

Και μπορεί η ζωή του 74χρονου, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο, να μην διατρέχει κίνδυνο, η οικογένεια του άνδρα αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου “Καζαντζάκης”.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ