ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Συγκινημένοι οι αστυνομικοί με την αντίδραση του σκύλου όταν βρήκε την οικογένειά του!

Την αγάπη, το σεβασμό τους σε κάθε ύπαρξη και την ευσυνειδησία τους επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου  που προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν τον κηδεμόνα ενός μικροσκοπικού σκυλάκου.

Τον μικρό Πλούτο, όπως είναι το όνομα του, εντόπισε το πρωί ένα νεαρό ζευγάρι τουριστών που απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του.

Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν σε κτηνίατρο καθώς το σκυλάκι είχε πάνω του κονκάρδα που αναφέρει ότι έχει τσιπάκι, όμως η βάση δεδομένων του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης έχει «πέσει» με συνέπεια να μην μπορούν να βρεθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη.

Το σκυλάκι φιλοξενήθηκε για αρκετές ώρες στο Αστυνομικό Τμήματος Χερσονήσου καθώς το νεαρό ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να μην αφήσει στο δρόμο το μικρό σκυλάκι , περιμένοντας υπομονετικά , να βρεθεί λύση.

Τελικά η λύση ήρθε μέσω της δημοσίευσης και τις κοινοποιήσεις μέσω της κοινωνικής δικτύωσης.

Οι κηδεμόνες του μικρού Πλούτο έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να τον παραλάβουν. Οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές καθώς το μικρό σκυλάκι που είχε στρεσαριστεί πολύ από την περιπέτεια του αντέδρασε με ενθουσιώδη τρόπο όταν τους αντίκρισε.

Τέλος καλό όλα καλά για το μικρό Πλούτο! Θερμά συγχαρητήρια και στους αστυνομικούς της Χερσονήσου και το ζευγάρι των τουριστών για την ευσυνειδησία και την επιμονή τους!

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ