ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: “Μιχάλη, θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας”

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία και όχι μόνο από τα θανατηφόρα τροχαία που λαμβάνουν χώρα στο νησί το τελευταίο κυρίως διάστημα, καθώς και από τη συχνότητά τους.

Ανάμεσα στα θύματα της ασφάλτου της προηγούμενης εβδομάδας και ο 19χρονος Μιχάλης, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε αιφνίδια, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι.

Η οικογένεια του Μιχάλη, βρίσκει το κουράγιο να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν και με οποιονδήποτε τρόπο, στο βαρύ πένθος τους, στην πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του πολυαγαπημένου τους Μιχάλη.

«Ήταν ένα νέο παιδί αγαπητό σε όλους, με ευγενική ψυχή, ζεστό χαμόγελο και με χαρακτήρα ακέραιο, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η οικογένεια μετά την αναπάντεχη τραγωδία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 19χρονος Μιχάλης σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου, όταν κινείτο με τη μηχανή του με κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο νησίδας με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Τα τραύματα του 19χρονου Μιχάλη ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ