ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ποια είναι η μυστηριώδης Στεφανία στην υπόθεση με το καυστικό υγρό;

Μία δεύτερη γυναίκα, με το όνομα Στεφανία, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με το καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου Γ.Μ., τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, Αλέξη Κούγια, στον οποίο οι γιατροί επέτρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης να συνομιλήσει με τον εγκαυματία Κρητικό, “πολλές ημέρες πριν (το συμβάν) υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε”.

Σήμερα ο 36χρονος φέρεται να αποκάλυψε στο δικηγόρο του – σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια – ότι από την 21.10.2022, παραμονή της επίθεσης με το καυστικό υγρό, η 38χρονη αρχικά και στη συνέχεια μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να επιδοθούν και οι τρεις σε ομαδικές περιπτύξεις.

Οι κλήσεις της Στεφανίας (αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, κάτι που θα ζητηθεί να διερευνηθεί) είναι καταγεγραμμένες στο κινητό του θύματος και θα τεθούν υπόψη της κας Ανακρίτριας Ηρακλείου άμεσα και προ της απολογίας της κατηγορουμένης, το Σάββατο.

Ο 36χρονος τελικά, και μετά από μεγάλη πίεση όπως φέρεται να ανέφερε, δέχθηκε και μετέβη αργά τη νύχτα στο ξενοδοχείο, όπου όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση Κούγια “τον ανέμενε μόνο η μία δράστις, χωρίς τη συνεργό της, και το θύμα, αφού παρέμεινε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκεί, έφυγε και, όπως αντελήφθη ο κ. Κούγιας λόγω της σημερινής καταστάσεως της υγείας του, τον καλούσαν πάλι να επιστρέψει στο ξενοδοχείο”. 

Το θύμα δυστυχώς επέστρεψε και η δράστις ήταν πάλι μόνη της και τότε δυστυχώς το θύμα, αφού έκανε ερωτική πράξη με τη δράστη, μετά από λίγο αποκοιμήθηκε.

Την ώρα που κοιμόταν, η δράστις φέρεται να πέταξε στον 36χρονο το καυστικό υγρό.

Το επόμενο βήμα από την πλευρά του 36χρονου είναι, μέσω του συνηγόρου του, “να ζητηθεί η ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα Στεφανία, της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα”.

Όπως αναφέρει ο Αλ.Κούγιας θα ζητηθεί η κατάχεση του κινητού, του ηλεκτρονικού υπολογιστή και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου είχε στην κατοχή της η δράστις, και θα ζητηθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων τόσο στο κινητό της, όσο και στο κινητό της συνεργού της,ενώ επίσης θα παραδοθεί το κινητό του θύματος, ώστε να επιβεβαιωθούν τα προαναφερθέντα, αλλά και “να αποκαλυφθεί με ποιους ήρθε η δράστις σε επαφή πριν την ημέρα του εγκλήματος, κατά το χρόνο του εγκλήματος και μετά την ημέρα του εγκλήματος και ειδικά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη διάπραξη του εγκλήματος μέχρι τη σύλληψή της με το ένταλμα σύλληψης”.

“Θα ζητήσουμε επίσης να υποβληθεί ερώτημα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να διερευνηθεί πού μετακινήθηκε η δράστις μετά το έγκλημά της, αφού αυτό είναι εφικτό από την ενεργοποίηση των κεραιών που ενεργοποιήθηκαν κατά τη μετακίνησή της” – αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

#pgnews

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ