ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Πήγε να ταξιδέψει, ενώ ήταν θετικός στον κορoνοϊό – Πώς δικαιολογήθηκε για την πράξη του

Ένα τραγελαφικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν το μεσημέρι της Κυριακής οι αστυνομικοί του Aεροδρομίου Ηρακλείου.  

Πρωταγωνιστής ένας 67χρονος από το Ισραήλ ο οποίος στην προσπάθειά του να ταξιδέψει, αγνόησε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 67χρονος Ισραηλινός δεν είχε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του στο εργαστήριο όπου έκανε το τεστ στις 2 Ιουλίου με συνέπεια να μην μπορεί να εντοπιστεί και να του γνωστοποιηθεί ότι είναι θετικός. Το εργαστήριο παρ’όλα αυτά τον ενημέρωσε με e-mail.

Στη συνέχεια, το εργαστήριο επικοινώνησε με την Πολιτική Προστασία και με τη σειρά της Πολιτική Προστασία επικοινώνησε με το αεροδρόμιο, δίνοντας τα στοιχεία του παρ’ολίγον ταξιδιώτη, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ο 67χρονος τουρίστας οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, το e-mail ήταν στα αγγλικά, μία γλώσσα που εκείνος δεν γνωρίζει κι έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει…

#pgnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ