ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kρήτη: Ο καιρός του Σαββάτου

Γενικά αίθριος, προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη αύριο Σάββατο, 18 Ιουνίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά στο Ηράκλειο αύριο προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αρκαλοχώρι προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρινός ο καιρός και στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και στα Ανώγεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά οι συνθήκες προβλέπονται καλοκαιρινές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Νωρίς το βράδυ θα στραφούν νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Το πρωί θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βθαμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει στα Σφακιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καθαρός προβλέπεται ο ουρανός στον Άγιο Νικόλαο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλός προβλέπεται ο καιρός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ