ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kρήτη: Ο καιρός της Τετάρτης

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός αύριο Τετάρτη, 18 Μαΐου, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη και κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα σε αρκετές περιοχές της Κρήτης, τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ανοιξιάτικες προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες στα Χανιά, σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός και Σφακιά σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται αύριο στο Ηράκλειο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Πολύ καλές προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες και στο Αρκαλοχώρι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται στο Ρέθυμνο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς τις απογευματινές ώρες, ενώ το πρωί και το απόγευμα θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στα Ανώγεια και πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες και αργά το απόγευμα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Αργά το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις και να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Το πρωί και το απόγευμα θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στον Άγιο Νικόλαο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται στην Ιεράπετρα σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ