ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Kρήτη: Ο καιρός της Δευτέρας του Πάσχα

Γενικά αίθριος, προβλέπεται σήμερα Δεύτερα του Πάσχα ο καιρός στην Κρήτη, με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από το μεσημέρι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιής συννεφιάς προβλέπεται σήμερα Δευτέρα, στην Άνω Βιάννο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια το μεσημέρι. Σε όλο το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται καις τα Σφακιά κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται πρωί και απόγευμα στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και στα Ανώγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος αναμένεται ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο. Αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν αργά το απόγευμα και νωρίς το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς από νωρίς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ