ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κρήτη: Ο καιρός της Δευτέρας

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα, 16 Μαΐου στην Κρήτη με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα Χανιά σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες στα Σφακιά και μόνο νωρίς το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ το πρωί και αργά το βράδυ θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο Αρκαλοχώρι σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο Ρέθυμνο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες στα Ανώγεια, μέχρι αργά το απόγευμα. Ακολούθως θα συννεφιάσει και αναμένεται να σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στον Άγιο Νικόλαο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ το πρωί και αργά το βράδυ θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ