ΚΡΗΤΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κρήτη: Ο καιρός της Δευτέρας 20 Ιουνίου

Γενικά αίθριος, προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα, 20 Ιουνίου στην Κρήτη, ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, Ηλιοφάνεια προβλέπεται στα Χανιά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ηράκλειο προβλέπονται νεφώσεις κυρίως νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις θα εκδηλωθούν νωρίς το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός στα Σφακιά, καθώς θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο Ρέθυμνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πυκνές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα Ανώγεια. Ο ουρανός θα καθαρίσει νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καλοκαιρινές προβλέπονται οι συνθήκες στον Άγιο Νικόλαο. Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Ιεράπετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ