ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Νέο τροχαίο – Αγροτικό Αστυνομικό όχημα έπεσε σε γκρεμό τεσσάρων μέτρων

Μετά το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και ένα αγροτικό αστυνομικό όχημα ενεπλάκη σε τροχαίο το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, με τραυματίες δύο αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Κράνα Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα, το αγροτικό όχημα των αστυνομικών, οι οποίοι βρισκόταν εν ώρας υπηρεσίας, άγνωστο το πώς, εξετράπη της πορείας του  με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο χωράφι, βάθους 4 μέτρων.

Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

 

Ασθενοφόρο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο

Ένα ακόμη τροχαίο έλαβε χώρα στους δρόμους της Κρήτης τα ξημερώματα της Τετάρτης, πριν το χωριό Βουρβουλίτης, κοντά στις Μοίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μοιρών, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο.

Στο ασθενοφόρο επέβαιναν ο οδηγός και ο γιατρός, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά σε κέντρο υγείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο πιθανώς να είχε κληθεί για τη μεταφορά μεταναστών μετά την επιχείρηση διάσωσης που έλαβε χώρα νότια του νομού Ηρακλείου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ