Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Λιμάνι του Ηρακλείου με θύμα μία 56χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο συναδέλφισσάς της, με συνέπεια τον τραυματισμό της, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.
Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ηρακλείου για την πρόκληση σωματικής βλάβης από άγνωστο δράστη, σε 56χρονη ημεδαπή στην περιοχή του επιβατικού σταθμού του λιμένα Ηρακλείου. Η 56χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ» για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες η 56χρονη υποβλήθηκε την Κυριακή σε χειρουργική επέμβαση και έχει υποστεί ο κάταγμα στο πόδι. Νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζελείου.
Πηγή: ekriti.gr






















