ΚΡΗΤΗ Νομός Χανίων

Κρήτη: Με εθελοντική αιμοδοσία η ΕΛ.ΑΣ γιορτάζει τον Προστάτη του Σώματος, Άγιο Αρτέμιο

Η Ελληνική Αστυνομία με επίσημες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, γιορτάζει τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Τον Άγιο Αρτέμιο γιορτάζει και η αστυνομία στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στις κατά τόπους έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν:

Στα Χανιά: Ώρα 11:00: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου.

Στο Ρέθυμνο: Ώρα 11:00:  Δοξολογία στον  Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Στο Ηράκλειο: Ώρα 10:00:  Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά.

Στο Λασίθι: Ώρα 09:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας, στη Νεάπολη  Λασιθίου.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα αναγνωσθεί η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής ΑστυνομίαςΑντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των συλλόγων Αποστράτων, καθώς και εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου και όσοι πολίτες επιθυμούν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του εορτασμού το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας από 18 έως και 20-10-2022, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ