ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΡΗΤΗ

Kρήτη: Μαύρο 24ωρο! Τέσσερις νεκροί από κορωνοϊό

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην Κρήτη, καθώς, μέσα σε 24 ώρες -από το πρωί του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής-  4 άνθρωποι άφησαν την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό.

Ειδικότερα, στις 7:05 το πρωί του Σαββάτου, μια γυναίκα 76 ετών εξέπνευσε στην Κλινική Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και νοσηλευόταν.

Στις 8:20 αργά το απόγευμα του Σαββάτου ακόμη μια γυναίκα – θετική στον κορωνοϊό – άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο.

Πρόκειται για μία γυναίκα 82 ετών, η οποία νοσηλευόταν στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου. Η γυναίκα, η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, εξέπνευσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Ο τρίτος θάνατος από κορωνοϊό που καταγράφηκε το Σάββατο, ήταν εκείνος του αγαπητού οπερατέρ, Γιώργου Λιακάκη. Ο 42χρονος πατέρας ενός παιδιού εξέπνευσε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου στις 00:40 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για έναν 87χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα. Ο άνδρας εξέπνευσε στη 1 τα ξημερώματα, εξαιτίας αναπνευστικής ανεπάρκειας λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι μέχρι και νωρίς το πρωί της Κυριακής, στη ΜΕΘ Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου, νοσηλεύονταν 4 άτομα.

#pressgreeceΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ