ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Η βόλτα της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο νησί και η επίσκεψή τους στο Ενυδρείο – Τους τρέλαναν στις… selfies!

Την παγκόσμια λάμψη τους μετέδωσαν στην Χερσόνησο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του και μέλη της οικογένειάς τους, καθώς έκαναν την βόλτα τους στην πόλη και βρέθηκαν στο επίκεντρο μόλις έκαναν την εμφάνισή τους.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει φέτος την Κρήτη και την Χερσόνησο για λίγες ημέρες ξεκούρασης, πριν επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και ευχόμαστε να βρίσκονται και στην αποστολή της Εθνικής Μπάσκετ στο Παγκόσμιο.

Αντετοκούνμπο

Το Ενυδρείο στις Γούρνες επισκέφθηκε χθες η οικογένεια Αντετοκούνμπο και έμεινε έκπληκτη από την εγκατάσταση και την προσπάθεια των ανθρώπων. Ωστόσο, ήταν λογικό τόσο ο Γιάννης όσο και ο αδερφός του ο Θανάσης να τραβήξουν τα βλέμματα των μικρών παιδιών που ήθελαν να βγάλουν μαζί τους μια σέλφι (selfie) φωτογραφία. Και δεν το αρνήθηκαν όταν τους το ζήτησαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη ημέρα η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο

 

Ακόμη, σε φωτογραφίες του επιχειρηματία της Χερσονήσου, Μύρωνα Κανάκη, διακρίνεται ο Giannis και η οικογένειά του στην Χερσόνησο.

antetokounmpo xersonisos

Ο κ. Κανάκης όπως σωστά επεσήμανε, η παρουσία τέτοιων προσωπικοτήτων αποτελεί την μεγαλύτερη διαφήμιση για την Χερσόνησο, η οποία επιβεβαιώνει την δυναμική της αφού και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες της σόου μπιζ, του αθλητισμού, της πολιτικής κλπ και ο τουρισμός της περιοχής χρειάζεται όραμα, υποδομές, συνεργασίες, σχεδιασμό για να συνεχίσει να προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον…

antetokounmpo xersonisos

Μάλιστα όπως μας μετέφερε ο ίδιος μίλησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ευχαρίστησε που βρίσκεται στην Χερσόνησο, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό…

antetokounmpo xersonisos

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ