ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έξι στη δικογραφία για το αιματηρό περιστατικό έξω από το μπαρ – Ο ένας διαφεύγει της σύλληψης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε έξω από μπαρ της Παλιάς Πόλης, τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Πρωταγωνιστές ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, αλλά και άλλοι νεαροί, οι οποίοι ενεπλάκησαν μεταξύ τους αρχικά μέσα στο μπαρ όπου βρίσκονταν και στη συνέχεια έξω από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που έχει σχηματίσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου περιλαμβάνει έξι κατηγορούμενους, τα στοιχεία των οποίων είναι ήδη γνωστά στις Αρχές, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα άτομα, άγνωστα προς το παρόν.

Από τους έξι, οι τρεις βρίσκονται ήδη στα κρατητήρια, οι υπόλοιποι δύο και πιο συγκεκριμένα ο 33χρονος αστυνομικός και ένας 26χρονος από τον Μυλοπόταμο, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ της σύλληψης διαφεύγει ένας ακόμα άντρας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές.

Οι τρεις νεαροί οι οποίοι κρατούνται, οδηγούνται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν 28χρονο, έναν 22χρονο και για έναν ακόμα νεαρό, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τουλάχιστον δύο μαχαίρια.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στο μπαρ όπου εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού, ο οποίος αρχικά δέχτηκε επίθεση από έναν 27χρονο.

Ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον πατέρα του, μπήκε στη μέση και δέχτηκε μαχαιριά στο χέρι. Ακολούθησε χρήση του όπλου από τον αστυνομικό με συνέπεια να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά στην κοιλιακή χώρα ο 27χρονος.

Το επεισόδιο που αναστάτωσε την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σημειώνεται πως βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δείχνει το νεαρό που είχε τραυματίσει με μαχαίρι τον αστυνομικό, να είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος, όταν ξαφνικά ακούγεται ο πυροβολισμός, που φέρεται να έχει προέλθει από το όπλο του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ