ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ένα τραγούδι για τα παιδιά της Ογκολογικής Κλινικής από τον Γιάννη Χαρούλη

Δίπλα στα παιδιά με ογκολογικά προβλήματα που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης την περασμένη Πέμπτη, με τη στήριξη της ομάδας “Παρέα της Αγάπης”. Διοργανώθηκε στον παιδότοπο της κλινικής μια μικρή συναυλία και ο καλλιτέχνης ένωσε τη φωνή του με τις φωνές των παιδιών και των γονιών τους, των γιατρών και των νοσηλευτών, και αντήχησαν παντού μελωδίες και τραγούδια.

Όλα τα παιδιά πήραν δώρα, όλα τα παιδιά έπαιξαν και συνομίλησαν με τους καλλιτέχνες και οι καρδιές όλων γέμισαν αγάπη και θαλπωρή.

«Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του για ένα πολύ σημαντικό λόγο: γιατί μας έκαναν όλους και κυρίως τα παιδιά μας να ξεχάσουμε πού είμαστε. Μας έκαναν να νιώσουμε ότι είμαστε σ’ ένα συναυλιακό χώρο, ενώσαμε τις φωνές μας μαζί τους, πετύχαμε τον στόχο μας και χαρήκαμε όλοι μας σαν τα μικρά παιδιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Παρέα της Αγάπης».

Η «Παρέα της Αγάπης» είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μία παρέα ανθρώπων που έχουν ως σκοπό τους την ψυχική ανάταση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στην Αιματολογική-Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑΓΝΗ, καθώς και των οικογενειών τους, αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει βοήθειας και φροντίδας.

 

Πηγή: neakriti.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ