ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έκκληση προς τους γονείς για να ανοίξει από Δευτέρα το σχολείο στα Βορίζια – Αν δεν καταστεί εφικτό εξετάζεται το ενδεχόμενο της τηλεκπαίδευσης

Έκκληση προς τους γονείς των μαθητών στα Βορίζια απευθύνει ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΗρακλείουΜανώλης Μπελαδάκης, προκειμένου να συμβάλουν στην ομαλή επαναλειτουργία του σχολείου τη Δευτέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», και στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νικολέτα Σφακιανάκη, ο κ. Μπελαδάκης υπογράμμισε ότι την Πέμπτη θα επισκεφθεί το χωριό κλιμάκιο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να συναντήσει τους γονείς και να αναζητηθεί από κοινού λύση, ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν με ασφάλεια στα μαθήματά τους.

«Καλούμε τους γονείς να προσέλθουν και να συνομιλήσουν με την ομάδα των εκπαιδευτικών, για να βρούμε όλοι μαζί τον τρόπο το σχολείο να ανοίξει τη Δευτέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να επαναλειτουργήσει άμεσα το σχολείο, οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τηλεκπαίδευσης, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος διδακτικός χρόνος για τους μαθητές των Βοριζίων.

 

Πηγή: neakriti.gr





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ