ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Έδωσαν το “χάπι του βιασμού” στην 32χρονη; Τα ευρήματα του ιατροδικαστή και τα νέα στοιχεία

Το ενδεχόμενο να έριξαν το “χάπι του βιασμού” στο ποτό της 32χρονης εξετάζουν οι Αρχές που ερευνούν την καταγγελία της γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Ανώγεια, στην Κρήτη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η ίδια η 32χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι θυμάται οι δράστες να της έριξαν κάτι στο ποτό και αμέσως μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος εντόπισε κακώσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ουσία στον οργανισμό της και εάν της χορηγήθηκε το “χάπι του βιασμού”.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη διασκέδαζε με τον φίλο της και κάποια στιγμή τσακώθηκαν, με αποτέλεσμα αυτός να φύγει από το μαγαζί. Το γεγονός ότι η γυναίκα έμεινε μόνη της φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι δύο άνδρες που την προσέγγισαν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικές Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 33χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό, αλλά και ενός 45χρονου για την υπόθεση.  Οι δύο άνδρες μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων την γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ