Στη σύλληψη ενός 33χρονου άνδρα προχώρησαν, μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Μαΐου, οι αστυνομικές Αρχές στην Ιεράπετρα. Ο άνδρας, με καταγωγή από Αλβανία, συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε πακέτο από κατάστημα κούριερ της περιοχής.
Σύμφωνα με τις Αρχές, υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή του ατόμου σε υποθέσεις ναρκωτικών, γεγονός που οδήγησε σε διακριτική παρακολούθηση των κινήσεών του.
Όταν ο άνδρας παρέλαβε το δέμα, εντοπίστηκε ότι περιείχε 70 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη επιτόπου.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν επιπλέον ποσότητα περίπου 70 γραμμαρίων της ίδιας ουσίας.
Η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω από τις Αρχές, ενώ ο 33χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Από την ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε ότι «συνελήφθη χθες (27.05.2025) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διακίνησης, εμπορίας και εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε ο 33χρονος κατά το χρόνο ελεγχόμενης παράδοσης και παραλαβής δέματος από εταιρεία ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε μια συσκευασία περιέχουσα 71 γραμμάρια κάνναβης και μια συσκευασία με 19 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 72 γραμμαρίων.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου».
Πηγή: neakriti.gr






















